Mittendel
Hel Sadel m ben
Dubbla Sadelkotletter
Enkla Sadelkotletter (T-benstek)
Ytterfilé
Innerfilé
Racks hel
Enkla Kotletter
Dubbla Kotletter
Revben m ben
Benfri Revben ( Rulle)
Bakredel
Lammstek m ben
Benfri Lammstek
Lammstek urbenad, nätat & Marinerad
Stekskivor
Rostbiff
Bakre lägg
Marockanska Marinerade lammspett
Inälvor
Lever
Hjärta
Njure
Lunga
Tunga
Njurfett
Magfett
Testiklar
Främredel
Hel Bog m Ben
Bogskivor
Lammfärs på Högerv
Främrelägg
Entrecote
Halsskivor
Efter många år av produktutvecklingen av våra korvar så vågar vi nu säga att våra korvar är nog ensamma i sitt slag om vara en riktigt, redig & köttig korv!
Våra fantastiska korvar på Wiener-, Prins, Ras al Hanout -, Merguez, & Vitlökskorv är helt fria från Konserveringsmedel, Nitritsalt, Laktos, gluten och ägg.
Som vi tycker en korv ska vara helt enkelt.
Våran lammweiner korv är tänkt att det skall vara en infruduktion för dem som har lite svårt med lamm och få en chans att testa en redig lammkorv.
Denna mycket fina Lammprinskorven är exakt samma som lammwienerkorven men den är då slät och fin tack vare att vi har gjort en emulsion.
Ras al hanout är då en marockansk kryddblandning som i marocko betyder det " 5st sorters kryddor".
När vi tog framm denna korvsorten så gjorde vi det med hjälp av an tagingryta som vi tolkade den ifrån!
Detta är en av våra korvar som är en storsäljare som vi är mycket stolta över nämligen våran Merguez.
Detta är en kryddstark korv som inte brinner utan det är mer utav en smakligvärme som är väldigt behaglig.
För som gillar vitlök så kommer ni att gilla denna korven för den är mycket fin och fräsch!
När vi jobbar med våra kryddor så arbetar vi med färska kryddor och det innebär mycket vitlök som skall skalas!
Trots mängden vitlök som finns i korven så vill vi att ni ska kunna avnjuta den utan att vara oroliga med att prata med andra för att vitlöksmaken kommer väldigt lätt i bakgrunden i munnen.
Vad som gör denna korven fräsch är att vi har då inlagd citron i! Mums!!
Vi har alltid velat ha göra salami på vårt fina kött och äntligen så har vi två mycket uppskattade salamikorvar!